Ga voor de beste occasions naar Autobedrijf van de Lagemaat

Bent u op zoek naar een occasion?

Bij Autobedrijf van de Lagemaat zijn we dol op auto’s en daarom zijn we altijd op zoek naar mooie occasions om aan te kunnen bieden. We werken samen met Autobedrijf Tanghe om dit waar te kunnen maken. Bent u op zoek naar een goede occasion, dan bent u bij ons op het juiste adres. We helpen u graag om een auto uit te kiezen die aan uw specifieke wensen voldoet. Neem voor een gratis proefrit of voor vragen contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wij gaan op zoek naar de auto voor u

Wanneer u op zoek bent naar een mooie occasion, dan openen zich een tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken uit een auto die rijdt op benzine of diesel. Het kan zijn dat één van de twee om verschillende redenen uw voorkeur treft. Hiernaast kan het zo zijn dat u liever een auto koopt die automatisch of juist met de hand wordt geschakeld. Wellicht wilt u dat de auto een maximum aantal kilometers heeft gereden of vindt u het bouwjaar een belangrijke factor dat meeweegt in de beslissing tot aankoop. Het is ook mogelijk dat het aantal deuren erg van belang is of dat het juist gaat om hoe zuinig de auto kan rijden. Met al deze opties en meer helpen we u graag een handje. Of u nu veel specifieke of juist heel weinig wensen heeft, wij gaan graag op zoek naar een auto die bij u past. U blijft altijd vrij in de keuze om de auto te komen beproeven of af te wijzen.

Gemak en garantie

Het is belangrijk dat het uitzoeken van een goede occasion een leuke bezigheid is die gemakkelijk gaat. U kunt daarom altijd, wanneer we u een voorstel voor een auto hebben gedaan, even langs komen om een proefritje te maken. Ook wanneer u gewoon vragen heeft kunt u goed bij ons terecht. We stellen onze kennis en expertise graag beschikbaar. U kunt de auto met of zonder garantie aanschaffen, dit is helemaal aan u. Hiernaast is het mogelijk om uw eigen auto in te ruilen om de occasion (deels) te kunnen betalen. Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap. Alle auto’s die we aanbieden hebben een historie in onderhoud en zijn van goede kwaliteit.

Waarom Autobedrijf van de Lagemaat?

  • Moderne werkplaats
  • Universeel autobedrijf
  • Heldere afspraken
  • Flexibel
  • Meedenkend
  • Opgeleid personeel

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier volledig in.